Team zwart was twee jaar geleden winnaar van huttenbouw. Giveaway Zaanstreek neemt de organisatie van huttenbouw weer in handen.
Team zwart was twee jaar geleden winnaar van huttenbouw. Giveaway Zaanstreek neemt de organisatie van huttenbouw weer in handen. ((Foto: aangeleverd ))

Huttenbouw Zaandijk 2019

ZAANDIJK - De huttenbouw Zaandijk 2019 komt eraan! Dit jaar heeft de organisatie besloten het evenement - wegens het succes van voorgaande keren - opnieuw te houden. Het inschrijven voor Huttenbouw Zaandijk 2019 is op 6 juli van 11.00 tot en met 15.00 uur bij de picknicktafel op het grasveld aan de Simon Gammerkade 14 in Zaandijk.

Het timmerweekend vindt plaats van 21 tot en met 24 augustus. De kinderen van acht tot en met veertien jaar mogen weer drie dagen timmeren en knutselen aan hun eigen hutjes.

Tussendoor is er natuurlijk ruimte voor leuke (water)spelletjes, vlag versieren en oefenen voor de voorstelling op de 'Bonte Avond'. Als klap op de vuurpijl is er tijdens de 'Bonte Avond' de verkiezing van het mooiste hutje van 2019 vanaf 19.30 uur, de deelnemende kinderen vanaf 10 jaar kunnen aansluitend blijven slapen. Wil je jezelf (als vrijwilliger) of je kind nog aanmelden na 6 juli? Dit kan via giveaway-zw@hotmail.com. De kosten bedragen 17,50 euro inschrijfgeld plus 15 euro borg per per deelnemend kind. Kijk voor meer informatie op de Facebook pagina: ZB Zaandijk Noord Holland.

Meer berichten