Aan de inwendige mens is ook gedacht
Aan de inwendige mens is ook gedacht ((Foto: aangeleverd))

Zomerse braderie bij DAC Odion Zonnehoek

KROMMENIE - Een gezellige zonnige middag beleven? Kom langs tijdens de zomerse braderie van woensdag 10 juli bij dagactiviteitencentrum Odion Zonnehoek in Krommenie. Tussen 13.00 en 15.00 uur, gratis entree.

Diverse handgemaakte producten van DAC Zonnehoek zoals kaarsen, keramiek en textiel zijn hier te vinden. Naast producten van Odion pakt Zonnehoek dit keer uit met kramen van regionale ondernemers en creatieve kunstenaars. Slenter langs de kramen en ontdek wat de regio te bieden heeft. Van houtsnijwerk tot kantklossen en van zelfgemaakte babykleding tot woonaccessoires.

Trek

Aan de inwendige mens is ook gedacht. Geniet in de mooie theetuin van een heerlijke kop koffie en ambachtelijke taart, met liefde gemaakt en geserveerd door Odioncliënten. Of koop wat lekkers om thuis van te genieten. Let op, pinnen is niet mogelijk.

Beperking

DAC Zonnehoek is een van de dagbestedingslocaties van Odion voor mensen met een verstandelijke en/of lichamelijke beperking. Net als andere DAC's wordt hier dagelijks hard gewerkt aan mooie producten die tijdens de braderie te koop zijn.

Braderie DAC Zonnehoek is te vinden aan de Zonnelaan 1 in Krommenie

Meer berichten