Provincialeweg (N246) tussen Noorddijk en Starnmeerdijk afgesloten

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

REGIO - De provincie Noord-Holland vervangt het asfalt op de Provincialeweg (N246) tussen de afslag naar de Noorddijk in Westknollendam en de afslag naar de Starnmeerdijk in Starnmeer. Dit deel van de Provincialeweg is daarom van 8 juli tot en met 12 juli elke avond en nacht afgesloten van 20.00 uur tot 5.00 uur. Overdag is de weg gewoon open. Het fietspad blijft in gebruik. Zaterdagochtend 13 juli om 5.00 uur zijn de werkzaamheden klaar.

Het doorgaand verkeer wordt tijdens de afsluitingen met borden omgeleid via de A7 of de A9. Westknollendam en Markenbinnen blijven bereikbaar. Het verkeer van en naar Westknollendam rijdt via de N246 vanuit de richting Wormerveer. Het verkeer van en naar Markenbinnen rijdt via de N246 en de N244 vanuit de richting Alkmaar-Purmerend. Overdag is dit deel van de N246 gewoon voor al het verkeer toegankelijk. Er geldt wel een snelheidsbeperking van 50 kilometer per uur.

Het project
De asfalteringswerkzaamheden maken deel uit van het groot onderhoud dat de provincie Noord-Holland uitvoert aan de N246 en de N244 van Wormerveer tot Alkmaar. Ook de vernieuwing van de Beatrixbrug en de Kogerpolderbrug maakt deel uit van het project. Verder worden de verkeersveiligheid en de doorstroming verbeterd. Volgens de huidige planning zijn de werkzaamheden eind 2020 klaar.

Meer informatie
Met vragen over de werkzaamheden kunnen weggebruikers en omwonenden contact opnemen met het Servicepunt van de provincie via: 0800-0200 600 (gratis) of per mail: servicepunt@noord-holland.nl. Actuele informatie over de werkzaamheden is te vinden op infoN246.nl of via de Facebookpagina Trajectonderhoud N246-N244.