Op zoek naar #degezelligste

Algemeen
Afbeelding
(Foto: Aangeleverd)

ZAANDAM - De Dam tot Dam Wandeltocht staat bekend als een van de gezelligste eendaagse wandelevenementen van Nederland. Organisator Le Champion is op zoek naar #degezelligste wandelgroep van deze 17e editie die op zaterdag 21 september plaatsvindt.

Wist je dat de unieke gezelligheid tijdens deze wandeltocht het niet alleen voor deelnemers een feestje maakt, maar ook voor de bewoners van zowel Amsterdam als Zaandam? Denk aan versierde straten, uitgebreide verzorgingsposten en onderweg speelt er op vele locaties gezellige muziek. De organisatie wil hier graag een nieuwe dimensie aan geven door wandelaars te laten strijden voor #degezelligste van de Dam tot Dam Wandeltocht.

Hoe gaat het in zijn werk? Wandelaars sturen een motivatie naar communicatie@lechampion.nl waarom zij met hun wandelvrienden de gezelligste zijn, dat mag in video, tekst, postduif, hoe creatiever hoe beter. Uiteindelijk wordt hier een top 10 selectie van gemaakt en op de website van de Dam tot Dam Wandeltocht geplaatst, in een poll kunnen andere wandelaars stemmen voor #degezelligste. De winnaars zullen tijdens het finishfeest in het Dam tot Dam-Park gehuldigd worden. Wandelaars hoeven niet als groep ingeschreven te staan, zolang men individueel is ingeschreven en de groep minimaal uit 2 wandelaars bestaat, kan men deelnemen. Maandag 2 september sluit de actie en dinsdag 3 september zal de poll online komen.
De algemene inschrijving is geopend t/m 9 september via www.damtotdamwandeltocht.nl. Op de dag zelf inschrijven is niet mogelijk. Deelnemers kunnen kiezen uit de vier afstanden en kunnen zich individueel of als groep inschrijven. Bij inschrijving kunnen deelnemers een vrijwillige bijdrage doneren aan het goede doel: Pink Ribbon.