Aangeleverd

35e Smash Deviltoernooi KZTV

KOOG AAN DE ZAAN - Er staat van 10 tot en met 18 augustus weer een week mooi tennis met allerlei activiteiten eromheen gepland tijdens de 35e editie van het Smash Deviltoernooi bij tennisvereniging KZTV in Koog aan de Zaan. Ditmaal is het thema 'Las Vegas'.

Het aantal inschrijvingen is dit jaar met ruim 10% gestegen ten opzichte van vorig jaar. Tijdens het Smash Deviltoernooi wordt er gespeeld in verschillende categorieën, van beginner tot regionale toppers. Er worden alleen dubbels en mixen gespeeld. De eerste wedstrijden worden gespeeld op zaterdag 10 augustus vanaf 10.00 uur.

Naast tennis is er nog meer te beleven. Zondagmiddag 11 augustus staat de Texels Skuumkoppe Borrelmiddag op het programma. Daarnaast kunnen deelnemers en publiek doordeweeks genieten van een heerlijke daghap. Iedere dag staat er iets anders op het menu, maar ook tradities worden in ere gehouden… Zo staat er woensdag vis op het menu. Op vrijdagavond 16 augustus staan er heerlijke hamburgers op het menu, waarna DJ Swim het weekend in zal luiden met de vetste beats van toen en nu. Een ding is zeker, het dak gaat er af! En op zaterdagavond 17 augustus kan iedereen weer meedoen met de Smash Devil Pubquiz.

Meer berichten