Bierfestival in het Wilhelminapark

Algemeen
Bierfestival  in het Wilhelminapark
Bierfestival in het Wilhelminapark (Foto: aangeleverd)

WORMERVEER - Bierliefhebbers kunnen weer enorm genieten want biergenootschap:" Het Verbonden Hoofd", organiseert in samenwerking met Het Wilhelminapark Wormerveer en café Sman een bierfestival in Wormerveer. Op zaterdag 14 september wordt voor de 14de keer dit bierfestival georganiseerd. Dit gebeurd in het schitterende Wilhelminapark gelegen aan de Zaan (Adres Wandelweg 53 of Zaanweg 6). Dit historische park is opgericht aan het einde van de 19de eeuw.

Door het vaak mooie weer in september wordt veel drukte verwacht.

Meer dan 10 bierbrouwerijen uit Nederland zullen dan hun prachtige bieren presenteren en er is voor elk wat wils. De brouwers staan zelf achter de tap om alle vragen van de bezoekers te beantwoorden.

Aangezien het in september vaak mooi weer is rekenen we erop dat velen op deze dag naar Wormerveer zullen komen om in deze historische setting dit bierfestival tot een succes te maken. Men kan voor € 5,00 een glas kopen en elk bier kost € 2,50. Gaarne contant betalen want pinnen is niet mogelijk. Overige dranken zoals wijn en fris zijn ook aanwezig. Op het einde van de dag kan men het glas weer inleveren voor € 2,00 of men neemt het glas na afloop als souvenir mee naar huis. Het festival begint om 14:00 uur en duurt tot 19:00 uur.

Het park is op 5 minuten loopafstand bereikbaar vanaf het treinstation Wormerveer.