De najaarsbraderie in Krommenie is elk jaar weer een groot succes.
De najaarsbraderie in Krommenie is elk jaar weer een groot succes. ((Foto: Lotus Events))

Najaarsbraderie

KROMMENIE - Najaarsbraderie met ruim 120 kramen, foodtrucks, verschillende soorten muziek, sportdemonstraties en kinderattracties op zaterdag 14 september

De braderie zal weer plaatsvinden op de Zuiderhoofdstraat en Heiligeweg in Krommenie. De kramen hebben weer een gevarieerd aanbod van producten zodat jij lekker kunt struinen. Ook zullen er verschillende muzikale optredens zijn waarnaar je kunt luisteren onder het genot van wat lekkers. Of kom kijken naar de verschillende sportdemonstraties. Natuurlijk is er weer gedacht aan de kinderen die zich ondertussen kunnen vermaken in de zweefmolen, op de draaimolen, op de bungeetrampoline of in de karts.

Najaarsbraderie, live muziek en eten

Uiteraard is muziek tijdens de najaarsbraderie in Krommenie onmisbaar. Bij Dirk Heijne op de Heiligeweg zullen er verschillende optredens zijn, Con Anima zal, als vertrouwd, ook op de Heiligweg muziek laten horen met keyboards en accordeons, Fanfare Onderling Genoegen sluit, zoals gewoonlijk, de Noorderhoofdstraat weer gezellig af en de banjoman zal de braderie bij Intertoys opvrolijken. Geniet tijdens het struinen over de markt van Noors eten, churros, gegrilde kip, een hamburger, spareribs, saté, broodje beenham, poffertjes, vis en nog veel meer.

DOKA en Werkgroep Krommenie

De Voorjaarsbraderie wordt georganiseerd in samenwerking met de DOKA (winkeliersvereniging) en Werkgroep Krommenie. Door zoveel verschillende winkels in het centrum van Krommenie, kunt u voor al uw boodschappen daar terecht. Dit jaar zal de Doka het Doka Café plein inrichten naast Intertoys waar je terecht kunt voor een bakje koffie of thee.

Parkeren en afsluitingen

Tijdens de Najaarsbraderie op 14 september zijn de Zuiderhoofdstraat en de Heiligeweg vanaf het Vlietsend (bij Train & Go) tot aan de kruising Weverstraat/Eikenlaan afgesloten. Ook parkeren is daar dus niet mogelijk. Kom daarom ook zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de braderie.

Meer berichten