Het geheim van Zivotinia
Het geheim van Zivotinia ((Foto: Sander van Beijnhem))

Theaterschool zoekt kinderen voor musicalvoorstelling

ZAANDAM - Theaterschool Thomuz zal dit jaar een musical op de planken brengen over Koning Henry VIII, een bijzondere koning met maar liefst zes vrouwen!

Deze humoristische musical zal gespeeld worden door kinderen van 6 tot en met 18 jaar. "Het is geweldig om te zien hoe kinderen genieten en groeien van de lessen. Ze krijgen meer zelfvertrouwen en stralen dat ook uit. Om origineel te blijven schrijven we een eigen script op een bestaand geschiedenisverhaal" aldus Jeanette Paulisse, directeur van Theaterschool Thomuz. Er worden door Thomuz op diverse locaties en tijden les gegeven. Deze groepen zullen aan het einde van het schooljaar samen één grote voorstelling geven. Paulisse: "Bij de lessen van Theaterschool Thomuz krijgen alle kinderen, jong of oud, een tekstrol. Zo leer je meteen je voor te bereiden op tekst maar ook je te verdiepen in je rol. En uiteraard is zang en dans ook volop aanwezig bij de lessen".

Wil jij ook stralen in deze komische musical? Geef je dan snel op via de site van theaterschool-zaandam.nl. Er kunnen maximaal 12 kinderen per groep/locatie meedoen, dit om de kwaliteit van de lessen zo hoog mogelijk te houden.

Voor locaties en meer informatie verwijzen we je naar de websitesite of bel 06-10791976.

Meer berichten