Lezing door Finenzo over financiën.
Lezing door Finenzo over financiën. (Foto: Finenzo)
Bedrijf in Beeld

Finenzo lezing over complexe financiële zaken

  Bedrijf in Beeld

ASSENDELFT - Heb je overwaarde in je woning en zou je daar wat mee willen doen? Wat kun je doen? Gaat het je om rendement maken of droom je al jaren van een vakantiewoning? Of wil je je huis verduurzamen? Waar moet je rekening mee houden? Je krijgt in één avond een goed idee van de mogelijkheden. Geef je op en laat je gratis informeren op 7 mei om 19.30 uur in de Watertoren in Assendelft. Stuur een mail naar zaanstad@finenzo.nl o.v.v. FinenzoTalks 7 mei.

Finenzo organiseert onder de naam FinenzoTalks laagdrempelige lezingen over alles wat te maken heeft met financiën. Het doel van deze lezingen is mensen op een toegankelijke manier te informeren over soms complexe financiële zaken. Onze experts zijn allen onafhankelijk en op de hoogte van de laatste regelgeving omtrent levensbepalende zaken als een eigen woning, scheiden, testament, belastingen, subsidies in relatie tot energiebesparing. FinenzoTalks informeert en spreekt in gewone mensentaal en geeft antwoord op al je vragen.

Op 7 mei wordt alles besproken wat er komt kijken bij het aangaan van een extra hypotheek. Wat uw motivatie ook is. Wij proberen er antwoord op te gaven. We beginnen 7 mei om 19.30 uur met de presentatie. In ongeveer een uur tijd nemen we je mee in het onderwerp. Daarna is er tijd voor vragen en natuurlijk een drankje van het huis! Verzeker jezelf van een plaats en stuur een mail naar zaanstad@finenzo.nl o.v.v. FinenzoTalks 7 mei. Wil je iemand meenemen? Meld dat dan meteen. Vol=vol.

Watertoren

De Watertoren in Assendelft is de oudste bewaard gebleven watertoren in Noord-Holland. Hij is gebouwd in 1885 en werd ontworpen door architect D. de Leeuw. De toren heeft een hoogte van 41,85 meter en het waterreservoir had een inhoud van 1200 m³. De oorspronkelijke hoogte was 31,4 meter met een inhoud van 540 m³. In de jaren twintig vond een ingrijpende verbouwing plaats in de toren. Het reservoir en het dak werden verwijderd. De toren kreeg een veel grotere en hogere kop, waarin zich een betonnen reservoir bevindt. In 2017 werd de toren, compleet verbouwd en in gebruik genomen als bedrijfsgebouw.

Meer berichten