Aysenur Uysal in het nieuwe kantoor van ZHG Mediation aan de Mauvestraat in Zaandam.
Aysenur Uysal in het nieuwe kantoor van ZHG Mediation aan de Mauvestraat in Zaandam. ((Foto: Vincent de Vries))
Bedrijf in Beeld

'De oplossing is dichterbij dan je denkt'

  Bedrijf in Beeld

ZAANDAM - Eigenaar en Mediator ZHG Mediation Aysenur Uysal, is blij met haar nieuwe kantoor in Zaandam. Vanuit deze plek aan de Mauvestraat in Zaandam hoopt ze nog heel veel mensen te kunnen helpen bij het nemen van moeilijke beslissingen in tijden van scheiden. Aysenur faciliteert om partijen weer met elkaar in gesprek te laten komen, om met een goed uitgewerkt convenant en ouderschapsplan naar de rechter te stappen en het eigen geluk weer terug te vinden.

"Veel mensen weten niet waar te beginnen als ze uit elkaar gaan!"

Veel mensen weten niet waar te beginnen als ze uit elkaar gaan, vaak leidt dat tot een crisis. Gelukkig is er het alternatief Mediation, dat naast de vaak kostbare juridische weg via twee advocaten, hulp biedt. Aysenur gelooft in de eigen verantwoordelijkheid van mensen en het nemen van eigen beslissingen via de weg van Mediation.

Het voorkomt een vechtscheiding en is beter voor alle partijen en de portemonnee. ZHG Mediation heeft alle kennis in huis om alle stappen zorgvuldig te doorlopen. Daarnaast heeft ze een groot netwerk waarmee ze nauw samenwerkt.

Kosteloze intake

In een kosteloze intake legt Aysenur aan de partijen uit hoe de begeleiding in zijn werk gaat en wat erbij komt kijken (wonen, zorg, alimentatie, etc.) voordat de scheiding kan worden aangevraagd bij de rechter. Ook geeft ze als ervaren familie-mediator adviezen, bijvoorbeeld over hoe ouders het hun kinderen kunnen vertellen dat ze gaan scheiden.

Zoek Het Geluk

Aysenur: "Het is mooi om te zien hoe partijen in mijn kantoor ontdooien, met elkaar in gesprek komen en vervolgens hun geluk zoeken. Ik heb mogen meemaken dat bijna alle conflicten opgelost kunnen worden en dat er iets moois uit kan voortkomen!" Zoek Het Geluk (vandaar de afkorting ZHG) is de missie van de gedreven erkende register Mediator.

Ook voor de krappe beurs

Mensen met een krappe beurs kunnen ook bij ZHG Mediaton geholpen worden via een toevoeging van de Raad voor Rechtsbijstand. Behalve Nederlands spreekt Aysenur ook Engels, Duits en Turks.

Neem vrijblijvend contact op met Aysenur Uysal voor vragen of een intakegesprek, tel.: 06-45018756, ZHG Mediation, Mauvestraat 198 in Zaandam. info@zhgmediation.nl. www.zhgmediation.nl

Meer berichten