Deelnemers en bezoekers op het terras van het Lobbiefest van KLTV.
Deelnemers en bezoekers op het terras van het Lobbiefest van KLTV. ((Foto: Aangeleverd))

'Oktoberfest' bij Van Vulpen Lobbietoernooi in Krommenie

  Sport

KROMMENIE - De voorbereidingen zijn in volle gang voor de 37e editie van het Lobbietoernooi. Met Bert van Vulpen als nieuwe hoofdsponsor staat er van 21 tot en met 28 juli weer een week mooi tennis met allerlei activiteiten eromheen gepland bij tennisvereniging KLTV in Krommenie. Ditmaal is het thema 'Oktoberfest'. Herfstige taferelen dus in hartje zomer!

Tijdens het Van Vulpen Lobbietoernooi wordt er gespeeld in verschillende categorieën, van beginner tot regionale toppers. Er worden alleen dubbels en mixen gespeeld, waarbij er in de 6 en 7 ook nog een aparte klasse voor 45-plussers is. Vanaf 21 juli 14.30 uur "geht het toernooi los", als de eerste wedstrijden gepland staan.

Naast tennis is er nog meer te beleven tijdens het "Lobbiefest". Op woensdagavond staat er een bierproeverij gepland. Kosten bedragen 10 euro per persoon voor alle bierliefhebbers, ook voor niet-tennissers. Na het succes van vorig jaar is er op donderdagavond 25 juli de Lobbie Muziekbingo met fantastische prijzen om vervolgens op vrijdagavond 26 juli het weekend in te luiden op de swingende beats van de Dj's van Good2Bback. En natuurlijk wordt er de hele week gezorgd voor hapjes & drankjes in "Lobbiefest" style.

Na het toernooi zullen de 6 kunstgrasbanen vervangen worden en wordt er begonnen met de aanleg van 2 paddelbanen, zodat KLTV weer klaar is voor de toekomst.

Het Lobbietoernooi is te volgen via Facebook, Instagram en via www.lobbietoernooi.nl.

Meer berichten