(Foto: Robert Eikelenboom)

LTVZ tennist voor (Z)aan de Wandel

  Sport

Afgelopen vrijdagavond is er volop getennist bij tennisvereniging LTVZ tijdens het benefiet toernooi voor (Z)aan de Wandel. Aan dit toernooi deden ruim 40 beginnende en ervaren tennissers mee en resulteerde in een bedrag van 550 euro voor (Z)aan de Wandel.

LTVZ organiseert vaak tennisactiviteiten. Door de betrokkenheid van twee actieve LTVZ'ers in de organisatie van (Z)aan de wandel, Petra Hardeman en Marjoleine van den Broek, is het idee ontstaan om een benefiet tennistoernooi te organiseren. "LTVZ is maatschappelijk betrokken en wij vinden het belangrijk om met elkaar z'on goed doel te ondersteunen" aldus vice-voorzitter Swante de Bruijne. "En daarnaast is het geweldig om met hele enthousiaste deelnemers een tennistoernooi te spelen. Het is een mooi sportief en gezellig evenement voor een prachtig Zaans Goed Doel".  

Dick Dekker, initiatiefnemer (Z)aan de Wandel, kwam vrijdagavond naar LTVZ om de sfeer te proeven en zijn cheque in ontvangst te nemen. "Wat een prachtig initiatief en wat een mooi bedrag!" zegt Dekker trots. De (Z)aan de Wandel vibe is weer voelbaar in de Zaanstreek en Dick is met zijn team druk bezig met de voorbereidingen voor de 9e editie van (Z)aan de Wandel op zondag 8 september 2019.

Meer berichten