Pip Goes Offline.
Pip Goes Offline. (Foto: Pim Wessels)

Pip Goes Offline in Zaantheater

ZAANDAM - Pip Pellens komt zondagmiddag 24 maart naar het Zaantheater met haar voorstelling 'Pip Goes Offline'. Ze nodigt het publiek uit om de mobiele telefoon uit te zetten en samen met haar anderhalf uur offline te gaan. Pip trakteert vervolgens op verhalen, zang, dans en muzikale verrassingen en laat zien dat een leven zonder mobiele telefoon, sociale media en internet ook een optie is.

Big Brother houdt ons in de gaten, maar hoe is het zo ver gekomen en waar gaan we precies naartoe? Is het nog wel mogelijk, een leven zonder internet? Voor Pip is daarom nú het moment gekomen om de balans op te maken. Pip zoekt antwoord op de vraag: 'Bestaat er voor mij nog wel een leven zonder mobiele telefoon, sociale media of internet?' Ze ging met zichzelf het experiment aan en was tijdelijk helemaal offline om te kijken of dat in deze tijd überhaupt nog mogelijk is.

Het resultaat van haar zoektocht is een theatervoorstelling met daarin haar ervaringen en haar persoonlijke verhaal, op geheel eigen wijze en in stijl gepresenteerd. En oh ja, Pip gaat ook nog dertig keer een bal hooghouden.

Pip Goes Offline begint om 16.00 uur. Kaarten (vanaf 12,60 euro, inclusief 3,60 euro voor pauzedrankje en garderobe, zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6555333.

Meer berichten