In het Agathepark gaat een heus hondenpretparcours plaatsvinden.
In het Agathepark gaat een heus hondenpretparcours plaatsvinden. (Foto: Stichting Vrienden van het Agathepark)

Hondenpretparcours in Agathepark

KROMMENIE - Loslopende honden zijn zaterdag 13 april even toegestaan in het Agathepark, Krommenie. Uiteraard mogen ze niet het hele park doorrennen, maar in samenwerking met Tessi Kok van 'Hondenschool All Dog's Business' zet Stichting Vrienden van het Agathepark een Puppypretparcours uit.

Op dit pretparcours kunnen baasjes hun hond bijvoorbeeld sprongetjes laten maken, door tunnels laten sluipen, over de wiebelplank laten balanceren en van nog meer attracties gebruikmaken om hun hond eens leuk uit te laten. Ook in een ballenbak is voorzien. Door middel van heel veel beloningen en enthousiasme is een hond veel trucjes aan te leren, waardoor baasjes en hun viervoeter leuk bezig kunnen zijn en er plezier aan kunnen beleven. Ondanks dat Tessi Kok het 'Puppypretparcours' noemt, zijn ook oudere en zelfs seniorenhonden van harte welkom.

Het evenement begint zaterdag 13 april om 11.00 uur in het Agathepark, Krommenie. De stichting raadt bezoekers vooral aan een hele zak met lekkere hondenworstjes mee te nemen, want dan heeft de hond plezier voor twee.

Meer berichten