(Foto: Aangeleverd)

Ontdekkingsreis langs poëzie

MARKENBINNEN - In het kerkje van Markenbinnen geeft Ellen Deckwitz (1982) vrijdagavond 29 maart om 20.15 uur een lezing in het kerkje van Markenbinnen met als titel 'Een ontdekkingsreis langs de poëzie, vol humor, geschiedenis en vooral heel veel gedichten'.

Voor wie Deckwitz niet kent: het belooft het een wervelende ontmoeting worden! Deckwitz is een performance kunstenaar, dichter en literatuurwetenschapper. Daarnaast schrijft ze ook columns voor het NRC. Ze won in 2009 de Meander Dichtprijs en het Nederlands Kampioenschap Poetry Slam. In 2011 kreeg ze de C. Buddingh-prijs voor het beste poëziedebuut. Ze was daarnaast te zien op vele podia, van Lowlands tot Carré, van Edinburgh tot Warschau en van Poetry International tot De Wereld Draait Door.

De entree is vrij. Er wordt wel een vrijwillige bijdrage gevraagd voor onder andere de onkosten en de instandhouding van het kerkje. U kunt een plaats in het kerkje reserveren voor deze avond door een mailtje te sturen naar: secretariaat@kerkjemarkenbinnen.nl. Het kerkje is open vanaf 19.45 uur. Adres Dorpsstraat 43 Markenbinnen.

Yvette van der Does
Meer berichten