Het Miranda-trio.
Het Miranda-trio. (Foto: Kerkje van Krommeniedijk)

MirAnDa Trio in Kerkje Krommeniedijk

KROMMENIEDIJK - Het MirAnDa Trio verzorgt zondag 24 maart een concert in het kerkje van Krommeniedijk. Het MiRaDa trio bestaat uit harpiste Mirjam Rietberg, zangeres Anna Azernikova en fluitiste Dasha Beltiiukova.

Het trio heeft elkaar leren kennen op het Amsterdams Conservatorium en bestaat al sinds 2004. In de loop der jaren is hun repertoire steeds verder uitgebreid. Het varieert van barok tot hedendaags. In maart 2006 maakte het trio haar televisiedebuut in het programma Vrije Geluiden van de VPRO. Zij zijn meermaals op de radio te beluisteren, bijvoorbeeld vanuit de Spiegelzaal van het Concertgebouw in Amsterdam. Ook zijn zij regelmatig te gast op muziekfestivals. Het trio speelt in binnen- en buitenland, in de Benelux, Moskou en Minsk en een Mercantour in Frankrijk. Ook hebben de dames al twee cd's op hun naam staan.

Het concert begint om 15.00 uur en de kerkdeur is vanaf 14.30 uur open. Het optreden is gratis. Wel vraagt het kerkbestuur een bijdrage voor de bestrijding van de kosten en het onderhoud van het kerkje. Het gebouw bevindt zich op Krommeniedijk 182 in Krommeniedijk.

Meer berichten