Bij de expositie zijn diverse thema's te zien.
Bij de expositie zijn diverse thema's te zien. (Foto: Het Weefhuis)

Negentigjarig jubileum Fotoclub Zaanland

ZAANDIJK - Fotoclub Zaanland bestaat negentig jaar. Dat gaan zijn vieren met een foto-expositie in Het Weefhuis, Zaandijk. Dat gebeurt in het weekend van zaterdag 30 en zondag 31 maart. De officiële opening is zaterdag 30 maart om 14.30 uur.

Tijdens de expositie zijn diverse thema's te zien. Zo is er een gezamenlijk thema 'dieren', maar ook laten clubleden hun eigen favoriete foto's van onder andere architectuur, landschap en abstract zien. Daarnaast is er een selectie gemaakt van foto's van de activiteiten die het afgelopen jaar hebben plaatsgevonden, zoals het fotograferen op locatie en experimentele fotografie.

De expositie is zaterdag 30 en zondag 31 maart van 13.00 tot 17.00 uur geopend en is vrij toegankelijk. Informatie over de expositie is terug te lezen op de website van Het Weefhuis: www.hetweefhuis.nl. Het Weefhuis bevindt zich op Lagedijk 39 in Zaandijk.

Leden van Fotoclub Zaanland komen bijeen op de clubavonden in Buurthuis De Vuister in Koog aan de Zaan. Meer informatie is te vinden op de website www.afvzaanland.nl.

Meer berichten