Jottem die is jarig en dat vieren zij

WORMERVEER – Bij De Groote Weiver is het vrijdag 5 en zaterdag 6 april feest met Jottem is jarig! Jottem is een bedrijf met oefenruimtes en bestaat dit 24 jaar en dit gaan ze vieren met twee avonden vol muziek!

Na een stormachtig begin (januari 1996) in Drieluik verhuisde het feest Jottem is Jarig mee naar De Kade. "Koud en kil was de eerste keer" , aldus Jottem. "Maar gaandeweg werd het gezelliger en drukker. De kleine zaal en het café werden betrokken bij het feest. De Zaanse popcultuur bruiste als nooit tevoren!"

Abrupt kwam de sluiting van De Kade. Het logische vervolg vond plaats in De Groote Weiver. Uit verlangen naar de vervlogen tijden deed het 20 jarig feest het Wapen van Assendelft aan. Vervolgens Café Groos en Podium de Flux. Het 23 jarig feest werd niet gevierd.

De hunkering blijft en tradities moet je koesteren. Het 24 jarig verjaardagsfeest van Jottem zal meerdaags worden gevierd in De Groote Weiver.

Kaarten voor de vrijdag kosten 6 euro en 7,50 euro aan de deur. Voor zaterdag bedragen de kaarten in de voorverkoop 8 euro en 10 euro aan de deur. De aanvangstijd is voor beide avonden 21.00 uur. De bar opent om 20.30 uur. Kijk voor programma ook op www.degrooteweiver.nl

Yvette van der Does
Meer berichten