Melissa Venema viert haar verjaardag met een optreden.
Melissa Venema viert haar verjaardag met een optreden. ((Foto: aangeleverd))

Verjaardagsconcert Melissa Venema

WESTZAAN - Melissa Venema geeft zaterdagavond 18 mei een bijzonder concert in de Grote Kerk van Westzaan. De trompettiste viert dan haar verjaardag. Het inmiddels een traditie geworden dat Melissa haar verjaardag met een optreden viert waarbij ze bijzondere gasten vraagt om mee te werken. Het concert is bedoeld voor vrienden en fans uit de Zaanstreek, maar ook voor de rest van Nederland.

Melissa is vrijdag 12 april jarig. Dit jaar is zij niet thuis, maar in Mexico, waar zij op het Ricardo Castro-festival vele optredens heeft. Daarom is haar verjaardagsconcert naar zaterdagavond 18 mei verplaatst. Voor dit jaar heeft zij het gospelkoor Rejoice, dat onder leiding van Remco Hakkert uit Utrecht staat, uitgenodigd. Remco is een goede bekende bij de EO. Rejoice gaat deze avond een sfeermakend repertoire brengen. Daarnaast heeft Melissa de bariton Marco Bakker gevraagd om op te treden.

Samen brengen ze met duetten van zang en trompet nummers van onder anderen Andrea Boccelli, Morricone en vele bekende liederen. What a wonderful world en My Way, Stay with me till the morning staan op het
programma. Marco zingt die avond eveneens solonummers. Melissa speelt die avond ook met begeleiding van Dub de Vries haar favoriete solonummers, zoals Don 't cry for me Argentina, Danny Boy en Abide with Me.

Melissa en haar beste leerling, Julian Koenen (17 jaar), verzorgen de introductie van de avond met een verrassende intrada. Het begint om 19.00 uur met koffie, thee en een drankje met taart en hapjes. Dit is bij het entreegeld inbegrepen. Het concert start om 20.00. Na afloop is er nog een feestelijke afsluiting met een Meet and Greet met de musici, ook dit onder het genot van drankje en hapjes. Het concert is voor iedereen toegankelijk. Parkeren is mogelijk in de woonwijk bij de kerk. De Grote Kerk van Westzaan bevindt zich op Kerkbuurt 37 in Westzaan. Tickets zijn voor 17,50 euro te verkrijgen via www.eventbrite.nl (zoekterm: Melissa Venema), via info@meilissavenema.nl, tel.: 06-83211071 of Cigo Behouden Haven 11 in Zaandam. Aan de zaal kosten kaarten 20 euro. Het concert is voor iedereen toegankelijk.

Meer berichten