Nieuw: motorreiniging met waterstof bij Verpalen

Lezers-actie

KROMMENIE - Wanneer u uw voertuig gebruikt, laat die afzet van oxidatie achter door verbranding (koolstofophoping), dat wordt afgezet op specifieke locaties van de motor en uitlaat. Motorvervuiling is hoofdzakelijk te wijten aan de verkeersomstandigheden met frequente starts en snelheidsbeperkingen, kwaliteit van de brandstoffen, nieuwe milieueisen en het verlagen van het toerental om het verbruik te verminderen. Verpalen Auto Motor Sevice heeft nu een nieuwe technologie in huis: interne motorreiniging met waterstof!

Bedrijf in beeld dossier

Verpalen biedt voor het reinigen van motoren de meest geavanceerde en zuinige state-of-the-art technologie door gebruik te maken van een waterstof-aangedreven de-carbonisatie-eenheid, die bij de Motor-Clean unit bijna alle koolstofafzetting verwijdert. In slechts dertig minuten loopt de motor zoals oorspronkelijk. Met de Motor-Clean geavanceerde technologie wordt waterstof door de luchtinlaat geleid. Deze verbrandt vervolgens tot 85% van de koolstofafzettingen. Hierdoor gaat de motor soepeler lopen en wordt voorkomen dat het uitlaatsysteem verstopt raakt. 'Koolstofafzettingen en verstoppingen zijn de nieuwe plagen voor benzine-, gas- en dieselmotoren, dus profiteer van de reiniging met waterstof om de levensduur van uw motoronderdelen te verlengen. Het resultaat is een verbetering in het brandstofverbruik, minder onderhoudskosten, verlening van levensduur, verbetering van prestaties, en minder geluid. Uw auto zal weer rijden alsof deze net uit de fabriek komt."

Maak een afspraak bij Verpalen Auto Motor Service aan Mercuriusstraat 1 in Krommenie. Tel.: 075-6400922. www.verpalen.nl