De boeken 'Het leven van een loser' en 'Het dagboek van een muts' zijn het uitgangspunt geweest van de tweede groep.
De boeken 'Het leven van een loser' en 'Het dagboek van een muts' zijn het uitgangspunt geweest van de tweede groep. (Foto: Dorpshuis De Horn)

Jeugdvoorstellingen in Krommeniedijk

KROMMENIEDIJK - Drie groepen van het jeugdtoneel ToNel spelen donderdag 18 april hun voorstelling in dorpshuis De Horn, Krommeniedijk.

De eerste groep heeft het boek 'De waanzinnige boomhut van 91 verdiepingen' als inspiratiebron gebruikt. Andy en Terry wonen in die boom. Op elke verdieping is een bizarre attractie. Ook wonen er hele bijzondere mensen en dieren in de boomhut. In de voorstelling beleven Andy en Terry voldoende avonturen om er een nieuw boek mee te vullen.

De boeken 'Het leven van een loser' en 'Het dagboek van een muts' zijn het uitgangspunt geweest van de tweede groep. Taferelen uit deze boeken zijn op het toneel terug te vinden, maar de kinderen gaan ook hun eigen verhaal spelen. Wat is een loser? Wie is een loser? Wat is een muts? Wie is een muts?

Met de derde groep ziet het publiek een week uit het leven van pubers die naar school gaan. Wat doen pubers op het schoolplein? Hoe is de verhouding onderling? Welke grappen maken ze? Wie is de populairste?

De voorstelling begint om 19.00 uur. De entree is 50 eurocent voor kinderen en 1 euro voor volwassenen. Dorpshuis De Horn bevindt zich op Krommeniedijk 131 in Krommeniedijk.

Meer berichten