Zomerdrives Bridge Club Assendelft

Algemeen

ASSENDELFT - Wij spelen deze zomer van 3 juni tot en met 26 augustus ( behalve 10 juni op 2e pinksterdag) elke maandagavond een bridgedrive in het Wapen van Assendelft, Dorpsstraat 533C, 1566 BL Assendelft.

Het begint om 19.30 en we spelen zes ronden. De inschrijving bedraagt 6 euro per paar. U kunt zich inschrijven via onze website, www.nbbclubsites.nl/club/4075, onder de knop "Inschrijven Zomeravondbridge" tot en met 16.00 uur op de wedstrijddag of aan de zaal tot 19.15 uur. Graag uw bondsnummer vermelden, mocht u geen bondsnummer hebben dan betaalt u 0,50 eurocenten extra per persoon. In iedere lijn zijn er voor twee paren wijn te winnen.

Ook strijden we dit jaar weer om de Cor Waij bokaal. Om hiervoor in aanmerking te komen dient u minimaal zeven avonden te hebben meegedaan en aanwezig te zijn op de feestelijke slotdrive (telt ook voor de Cor Waij bokaal) die dit jaar gehouden wordt op vrijdag 30 augustus. Wanneer u meer dan zeven avonden meedoet dan tellen de zeven beste scores in het klassement. Wanneer u zeven avonden hebt meegespeeld krijgt u een uitnodiging om op de slotdrive aanwezig te zijn.

Meer informatie: Gre Kat, tel: 075-6873302 of email: w.kat7@upcmail.nl