Voorjaarsbraderie in Krommenie centrum

Algemeen

KROMMENIE - Eindelijk is het weer voorjaar en kunnen de buitenactiviteiten weer plaatsvinden met een lekker zonnetje erbij. De voorjaarsbraderie zal uiteraard weer plaatsvinden op het Vlietsend, de Zuiderhoofdstraat en Heiligeweg in Krommenie waar iedereen kan struinen langs de kramen, naar verschillende muzikale optredens kan luisteren en wat lekkers eten en drinken! Voor de kinderen zijn er dit jaar extra veel attracties. En dat alles zaterdag 25 mei.

Uiteraard is muziek tijdens de braderie in Krommenie onmisbaar. Bij Dirk Heijne op de Heiligeweg zullen er verschillende optredens zijn en de Banjo Beats speelt gezellige Ierse en Amerikaanse volksmuziek. De kinderen kunnen racen in de karts bij de kinderkartbaan die op het parkeerplein bij de kerk opgesteld staat, hoge en gekke sprongen maken op de bungee trampoline en de allerkleinste kunnen lekker zwieren in de zweefmolen. Voor de lekkere trek zijn er voldoende verschillende foodtrucks of kramen met lekker eten zoals een gegrilde hamburger, broodje braadworst of beenham, poffertjes, Surinaamse gerechten en nog veel meer. Vergeet ook niet naar de ambachtelijk palingroker te gaan waar je heerlijk gerookte paling, zalm of makreel kunt krijgen.

DOKA en Werkgroep Krommenie

De Voorjaarsbraderie wordt georganiseerd in samenwerking met de DOKA (winkeliersvereniging) en Werkgroep Krommenie. Door zoveel verschillende winkels in het centrum kunt u voor al uw boodschappen daar terecht. Werkgroep Krommenie zal, samen met de bezoekers, tegeltjes gaan versieren.

Tijdens de Voorjaarsbraderie 25 mei zijn de Zuiderhoofdstraat, vanaf het Vlietsend (bij voormalig Train & Go) en de Heiligeweg tot aan de Dekamarkt afgesloten. Ook parkeren is daar dus niet mogelijk van 06.00 – 20.00 uur. Kom daarom ook zoveel mogelijk lopend of met de fiets naar de braderie.