Auteur Ed Pielkenrood overhandigt het eerste exemplaar van het jubileumboek van De Zaan – Zaandijk aan wethouder Songül Mutluer van Zaanstad.
Auteur Ed Pielkenrood overhandigt het eerste exemplaar van het jubileumboek van De Zaan – Zaandijk aan wethouder Songül Mutluer van Zaanstad. ((Foto: Bart Homburg))

Rotaryclub De Zaan-Zaandijk viert tweede lustrum

ZAANDIJK - Met een feest in het Raadhuis aan de Lagedijk in Zaandijk vierde de jongste Zaanse Rotaryclub afgelopen donderdag haar tweede lustrum. Wethouder Songül Mutluer, die de club prees om haar vele sociale projecten, nam het eerste exemplaar in ontvangst van het boek 'Tien jaar' dat speciaal voor dit jubileum is geschreven. Ed Pielkenrood, de auteur van het boek, één van de oprichters van de club en de eerste voorzitter van De Zaan - Zaandijk, werd tijdens de bijeenkomst benoemd tot erelid.

Rotaryclub De Zaan – Zaandijk heeft twee doelen: vriendschap en service aan de samenleving. Voor dit laatste werden vele spraakmakende evenementen georganiseerd om geld in te zamelen voor uiteenlopende goede doelen. Het meest aansprekende voorbeeld daarvan is het Van-Huis-naar-Thuis-Gala in november vorig jaar waarmee 139.000 euro werd opgehaald voor Stichting Het Vergeten Kind.

Meer berichten