Joseph Clark & band met 'The Music of Queen'

Cultuur

ZAANDAM – In het Zaantheater is op donderdag 17 oktober de voorstelling 'The Music of Queen' te zien. Zanger Joseph Clark weet door zijn verbluffende gelijkenis met Freddie Mercury, de legendarische leadzanger van Queen, met zijn band van internationale topmuzikanten de sfeer op te roepen van de Queen-concerten van weleer.

Joseph brengt een spectaculaire show met alle Queen-toppers: 'We will rock you', 'Bohemian Rhapsody', 'Don't stop me now', 'Somebody to love', 'I want to break free'. Maar ook nummers die niet vaak live gespeeld werden, zoals 'Too much love will kill you', staan bij dit theaterconcert op het programma. The Times noemde de prestaties van Clark "fenomenaal" en ook bij de grote zalen in Nederland ging afgelopen seizoen het dak eraf. Een feestje!

'The Music of Queen' begint om 20.15 uur. Kaarten (vanaf € 19,60, incl. € 3,60 voor een drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075- 6 555 333.