Rijbewijskeuringen in Wormerveer

WORMERVEER - Automobilisten kunnen zich via Regelzorg Rijbewijskeuringen op 26 september, 24 oktober en 28 november in Buurtcentrum "De Lorzie", Marktplein 3, medisch laten keuren voor de verlenging van hun rijbewijs.

Automobilisten van 75 jaar en ouder betalen € 40,00 voor de rijbewijskeuring. Houders van rijbewijs C/D/E tot 75 jaar betalen het tarief van € 60,00.

Voordat u een afspraak maakt koopt u eerst een Gezondheidsverklaring. Aangeraden wordt dit digitaal te kopen met behulp van uw DigiD met SMS code op mijn.cbr.nl. Aangeraden wordt een afspraak te maken bij een arts die uw formulier op de computer (digitaal) kan invullen.

Een afspraak maken met de arts kan via Regelzorg Rijbewijskeuringen. Telefonisch via 088 23 23 300 of door zelf een datum plannen te plannen op de website: www.regelzorg.nl.

Houd zelf de einddatum van uw rijbewijs in de gaten en start 6 maanden voor deze datum.Een papieren gezondheidsverklaring is verkrijgbaar bij de meeste gemeenten, het CBR of Regelzorg. Deze verklaring moet u eerst invullen en opsturen naar het CBR. Het kan een paar weken duren alvorens u de papieren die de arts moet invullen, het Keuringsverslag, thuisgestuurd krijgt. Op dat moment kunt u pas een afspraak maken voor de keuring.

Meer berichten