Feestelijk Kerstconcert in Nicolaaskerk Krommenie

Nieuws
Fanfareorkest Onderling Genoegen tijdens een kerstconcert. (Foto: Fanfareorkest Onderling Genoegen)
Fanfareorkest Onderling Genoegen tijdens een kerstconcert. (Foto: Fanfareorkest Onderling Genoegen) rodi.nl

KROMMENIE - Fanfareorkest Onderling Genoegen en popjazzkoor Go4Singing! uit Krommenie geven zaterdag 22 december twee feestelijke kerstconcerten. In de Nicolaaskerk in Krommenie nemen orkest en koor bezoekers ruim een uur lang mee op muzikale reis. Zij spelen en zingen kerstmelodieën van over de hele wereld.
Om plaats te kunnen bieden aan het grote aantal bezoekers geven Fanfareorkest Onderling Genoegen en popjazzkoor Go4Singing ook dit jaar twee concerten. Een optreden is om 16.00 uur en het andere om 20.00 uur. Na afloop toosten bezoekers met elkaar op een fijne kerst, onder het genot van een glas glühwein of warme chocolademelk.
De kerk is een half uur voor aanvang van het concert geopend. Kaarten zijn aan de kassa verkrijgbaar, maar wie zeker wil zijn van een plek, dient alvast zijn kaarten te reserveren via de website www.ogkrommenie.nl. De entreeprijs bedraagt 7 euro. Donateurs en studenten betalen 5 euro en de jeugd tot en met 12 jaar 2 euro. De toegangsprijs is inclusief een glas glühwein of warme chocolademelk. De Nicolaaskerk bevindt zich op Kerkplein 1 in Krommenie.