Nationale dag van de vrijwilliger ook bij De Sluis

Nieuws
Er was taart en er waren vele felicitaties en een vervroegd kerstpakket voor De Sluis-vrijwilligers. (Foto: De Sluis)
Er was taart en er waren vele felicitaties en een vervroegd kerstpakket voor De Sluis-vrijwilligers. (Foto: De Sluis) rodi.nl

ZAANDAM - Het was vrijdag 7 december de nationale dag van de vrijwilliger. De Sluisvrijwilligers in Zaandam werden met extra waardering van de nieuwkomers de hele week in het zonnetje gezet. Dat gebeurde onder andere in de vorm van een taart, vele felicitaties en een vervroegd kerstpakket van de coördinatoren.
Vrijdag 7 december ging een groep naar het vrijwilligersfeest in De Koekfabriek, nadat ze van tevoren samen pizza hadden gegeten in De Sluis. Daar was ook een nieuwkomer aanwezig om de vrijwilligers van make-up te voorzien. "Lieve vrijwilligers, jullie zijn allemaal fantastisch en leveren een enorme bijdrage aan de maatschappij. Niet alleen door het bieden van extra taaloefening, maar ook door jullie warmte en betrokkenheid. Iedereen die in De Sluis komt, voelt zich meteen welkom in de open sfeer waar jullie aan bijdragen. Voor de nieuwkomers en voor elkaar betekenen jullie meer dan we hier op kunnen noemen. Bedankt voor alles wat jullie doen en het inspirerende voorbeeld dat jullie geven!", aldus De Sluis.