'Adventevent, spannend sprookje op het Hembrug'

Nieuws
Impressie van het Adventevent. (Foto: aangeleverd)
Impressie van het Adventevent. (Foto: aangeleverd) rodi.nl

ZAANDAM - Artzaanstad, Bind en het Museum of Humanity houden vrijdagavond 21 december het Adventevent. Bezoekers kunnen zich bij deze volgens de organisatie creatieve en verrassende avond vol vuur, spel, warmte, muziek, zang en kunst laten inspireren.
Ze kunnen genieten van een warme kom soep van Coco conserven of een Galette Saucisse en zowel binnen als buiten naar livemuziek luisteren. Zich verliezen in het toepasselijke midwinterverhaal bij het vuur, verteld door een echte verhalenverteller, kan ook. Het Museum of Humanity in gebouw 8 is in het pikkedonker te bezoeken en de portretten van Ruben Timman met een zaklamp te bewonderen. Struinen door het gebouw van Artzaanstad om kunst te snuiven is ook mogelijk. De jongste bezoekers kunnen stokbroodjes bakken boven het vuur, een eigen fluitje snijden en zelf kunst maken. Misschien winnen ze wel een prijs. Immers, alle bezoekers krijgen een stempelkaart en met een volle kaart verdienen ze een gratis lot in de Adventevent-loterij. Hiermee maken deelnemers kans op prijzen die de ondernemers op het Hembrug beschikbaar stellen.
Het Adventevent duurt vrijdagavond 21 december van 17.00 tot 22.00 uur. Meer informatie: www.ophethembrug.nl/adventivent.