Kerstboom vol wensen in het Agathepark

Nieuws
Wensen in de kerstboom van het Agathepark. (Foto: Ria Kee)
Wensen in de kerstboom van het Agathepark. (Foto: Ria Kee) rodi.nl

KROMMENIE - Voor het eerst staat er een Kerstwensboom in het Agathepark. De boom kwam er met de steun van de vrienden van het Agathepark en de plaatselijke ondernemers. Vorige week werd de den volgehangen met wensen en was er een bijzonder optreden met warme drankjes.
De opkomst was groot. Ruim honderd bezoekers hingen een wens aan de takken: voor vrede in de wereld, genezing van een zieke vriend of familielid, meer geluk of een nieuwe liefde ... Het gezelschap genoot daarbij van de warme chocomel en glühwein waarvoor Supercoop Krommenie had gezorgd. De vocalgroup Saensation trad op in klederdracht - het werd een sprookjesachtige avond.
De Kerstwensboom blijft nog tot het nieuwe jaar in het Agathepark staan. Iedereen die de behoefte voelt een wens te doen mag er nog naartoe om een kaartje of kerstbal met mooie woorden toe te voegen. Op de Facebook-pagina van stichting vrienden van het Agathepark is een mooi beeldverslag te zien van de bijzondere avond. De dennenboom is te zien vanaf de Parklaan waaraan het Agathepark ligt.