Tuinen vrij voor mensen met groene vingers

Nieuws
Kerstboom naast het praathuis van de vereniging aan de Westdijk, versiert met alles wat nog groeit en bloeit in december. (Foto: Denkbeelden)
Kerstboom naast het praathuis van de vereniging aan de Westdijk, versiert met alles wat nog groeit en bloeit in december. (Foto: Denkbeelden) rodi.nl

KROMMENIE - Tuinvereniging VTV Krommenie heeft voor het nieuwe seizoen een aantal tuinen vrij. Wie groene vingers heeft en van tuinieren houdt - graag eigen groenten of bloemen verbouwd - kan vrijblijvend kennismaken met deze gemoedelijke tuinvereniging.
Tuinvereniging VTV Krommenie heeft twee locaties. Er zijn een groot aantal tuinen aan de Rosariumlaan en een groot aantal op de unieke locatie aan de Westdijk. Er kan gekozen worden voor een halve of hele tuin. Een hele tuin is 100m2 en kost 82 euro per jaar exclusief borg. Tuinieren is een leuke maar ook intensieve hobby en is dus zeer geschikt voor mensen die (net) met pensioen zijn, nog kleine kinderen hebben die van wroeten in de grond houden (dat schijnt erg gezond voor kinderen te zijn) en mensen die thuis geen grond hebben en toch graag bloemen willen kweken. In de buurt wonen is wel een pre.
Neem voor het maken van een afspraak contact op via het secretariaat, tel.: 075-6283331 of stuur een mail naar: vtvkrommenie@gmail.comen en kom een kijkje te nemen bij de tuinen die nu vrij zijn voor het komend seizoen. Voor meer informatie over deze tuinvereniging kijk op www.vtvkrommenie.nl