Rabobank-directeur Rob van der laan neemt afscheid

Nieuws
Rabobank-directeur Rob van der Laan. (Foto: Rabobank Zaanstreek)
Rabobank-directeur Rob van der Laan. (Foto: Rabobank Zaanstreek) rodi.nl

REGIO - Rob van der Laan, directeur bedrijven Rabobank Zaanstreek, neemt met ingang van dinsdag 1 januari afscheid van de Rabobank-organisatie. "De afgelopen jaren heeft Rob binnen verschillende onderdelen van de organisatie vanuit zijn vakmanschap en betrokkenheid een belangrijke bijdrage geleverd, waarvan de laatste drie jaar als directeur Bedrijven bij Rabobank Zaanstreek. Arienne Kooter gaat daarna als enige directielid de bank leiden", aldus Rabobank Zaanstreek.
Rob van der Laan heeft een hernieuwde passie gevonden, buiten de Rabobank-organisatie. "Door persoonlijke ervaringen, maar mede ook door mijn werkzaamheden voor de Medicidesk van Rabobank, waarbij we medici en zorginstellingen adviseren over financiële zaken, ontstond de belangstelling voor de medische wereld. Met mijn achtergrond en als pas afgestudeerde aan de universitaire Master Health Care and Administration kies ik nu voor projecten bij zorginstellingen."
Woensdag 19 december vond in de Stoomhal Wormer de afscheidsreceptie plaats. Rob kijkt met veel plezier en trots terug op een loopbaan van achttien jaar binnen de Rabobank. "Samen met klanten, netwerkpartners en vele fijne collega's hebben we een bijdrage mogen leveren aan het welzijn en de welvaart van leden en klanten van deze regio. Ik wil dan ook iedereen bedanken voor het vertrouwen en de prettige samenwerking."