Klant krijgt een behandeling bij Easyslim.nu .
Klant krijgt een behandeling bij Easyslim.nu . ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

Easyslim.nu: nu ook in Zaandam

  Bedrijf in Beeld

ZAANDAM - "Annemiek Hendrikse vertelt enthousiast over haar eerste maanden als franchiser van Easyslim.nu in Zaandam. Nadat zij zelf goede resultaten had ondervonden van dit unieke behandeltraject, wilde zij als zelfstandig ondernemer verder met dit concept. "Het concept heeft zich in meer dan 50 andere vestigingen in Nederland al bewezen. Ook bij mij gaat het in een stroomversnelling!" De studio is anoniem bereikbaar en er is voldoende parkeergelegenheid. Dit biedt de kans om mensen te kunnen helpen hun ideale figuur te bereiken. Ze heeft nu een speciale actie tot dinsdag 30 april aanstaande. Meld je aan voor een intake & proefbehandeling. Normaal 69 euro nu voor 49 euro.

Maar wat is Easyslim.nu? Annemiek: "Ons sterke punt is, dat mensen niet aan een of ander crashdieet hoeven. Onze klanten liggen ontspannen op de behandeltafel, terwijl het geavanceerde apparaat al het werk doet. Via ultrasound worden de vetcellen aangepakt en tegelijkertijd worden de spieren middels elektrostimulatie getraind, zonder kans op blessures. Easyslim.nu is laagdrempelig, niet alleen voor mensen die fanatiek sporten en dat laatste extra randje niet weg krijgen, maar ook voor mensen die niet meer actief kunnen of willen sporten. Ook helpt het bij cellulite en striae; de behandelingen trekken de huid namelijk mooi strak'. Het apparaat doet het werk, terwijl je ontspannen ligt. Zo simpel is het!"

Afslankdoel

"Het aantal benodigde behandelingen is afhankelijk van iemands uiteindelijke afslankdoel. Bij ons komen klanten van 18 tot 85 jaar, zowel mannen als vrouwen. En iedereen heeft een eigen doelstelling of uitdaging. Dat maakt het werk ook zo leuk!" , aldus een enthousiaste franchiser.

Kijk voor meer info op www.easyslim.nu of bel/app naar 06-10385420 Adres: Kleine Tocht 6a, Zaandam.

Meer berichten