Gre Kok-Schilder in Pancho's Cantina.
Gre Kok-Schilder in Pancho's Cantina. ((Foto: aangeleverd))
Bedrijf in Beeld

'Gasten kwamen hier 27 jaar geleden al als kind'

  Bedrijf in Beeld

ZAANDAM - Het adres om heerlijk Mexicaans te eten is Mexicaans Restaurant Pancho's Cantina in Zaandam. Het sfeervolle restaurant is jarig en viert alweer haar 27 jarig bestaan.

Pancho's Cantina is een gezellig Mexicaans specialiteiten restaurant in het centrum van Zaandam. De inrichting kan als traditioneel Mexicaans omschreven worden: kleurrijk, warm, sfeervol en informeel.

Eigenares Gré Kok-Schilder gaat hier nog graag jaren met plezier mee door. Samen met haar man Hans Kok (een van de twee vaste koks) en rechterhand en bedrijfsleider Juan Reiding - en het andere personeel - runt ze het restaurant met veel passie en plezier.

Gré: "Pancho's Cantina heeft een grote kring van vaste gasten uit de Zaanstreek en daarbuiten. Het is leuk om te zien dat gasten die als kind kwamen er nu komen met hun eigen kinderen. Door de jaren heen genieten de gasten van de Mexicaanse keuken. In de sfeervolle ambiance waan je je in Mexico.

Om onze verjaardag te vieren wordt (met zaterdag 6 april Live Muziek) een speciaal driegangenkeuzemenu geserveerd voor slechts 19,50 euro of een filmdiner in drie gangen inclusief bioscoopkaartje voor 29,50 euro per persoon.

Adres: Rozengracht 20- 21 in Zaandam, 075-6156350, www.panchoscantina.nl

Yvette van der Does
Meer berichten