(foto: aangeleverd)

Je gaat dood en dan?

  Bedrijf in Beeld

ZAANSTAD - Dood gaan we allemaal. En eigenlijk is het niet zo spannend als je eenmaal dood bent….dan hoef je immers zelf niets meer te regelen. Maar hoe zit dat met je nabestaanden?

Los van de begrafenis die geregeld moet worden volgt daarna de administratieve ellende. Waar moet je dan beginnen? Hoe fijn is het dat je die situatie kunt voorkomen voor je nabestaanden. Los van het feit dat je kunt vastleggen wat je wilt dat er gebeurt bij je overlijden (door middel van een testament) kun je zorgen dat de gehele afwikkeling van de nalatenschap door een externe partij wordt afgewikkeld. Hoe werkt dit? Kom naar deze gratis lezing en aan het eind weet je of en welke actie je moet ondernemen om voor jezelf duidelijkheid te krijgen. Geef je op en neem mee wie je wil. Stuur een mail naar: zaanstad@finenzo.nl o.v.v. FinenzoTalks 5 september en hoeveel personen (deel dit bericht gerust). Laat alles goed achter.

Finenzo organiseert onder de naam FinenzoTalks laagdrempelige lezingen over alles wat te maken heeft met financiën. Het doel van deze lezingen is mensen op een toegankelijke manier te informeren over soms complexe financiële zaken. Onze experts zijn allen onafhankelijk en op de hoogte van de laatste regelgeving omtrent levensbepalende zaken als een eigen woning, scheiden, testament, belastingen, subsidies in relatie tot energiebesparing. FinenzoTalks informeert en spreekt in gewone mensentaal en geeft antwoord op al je vragen.

Op 5 september praat de erfenisdeskundige je bij op het gebied van nalatenschap. Hoe kun je je nabestaanden ontzorgen, aan wie laat je de afwikkeling over? Welke mogelijkheden heb je om dingen vast te leggen. Hoe werkt erfbelasting tegenwoordig? Is je testament nog wel geldig? Wat zijn de financiële consequenties van een nalatenschap? Na een uur weet je wat je te doen staat en waar je nog aandacht aan moet besteden. Maak het bespreekbaar en laat alles goed achter.

We beginnen de avond meteen om 19.30 uur met de presentatie. In ongeveer een uur tijd nemen we je mee langs alle ins en outs. Daarna is er tijd voor vragen en natuurlijk een borrel van het huis! Verzeker jezelf van een plaats en stuur een mail naar zaanstad@finenzo.nl o.v.v. FinenzoTalks 5 september. Wil je iemand meenemen? Meld dat dan meteen. Vol=vol.

Meer berichten