Expert Castricum viert opnieuw feest!

  Bedrijf in Beeld

Expert Castricum is wederom blij en trots. Voor de 3e keer achtereenvolgend zijn wij bij de publieksprijzen uitgeroepen tot 'de beste winkelketen' en 'webshop awards' van Nederland in de categorie Elektronica. Ook dit jaar hebben wij weer de prestigieuze Award, Beste Winkelketen van Nederland 2018-2019, in de categorie Elektronica gewonnen!!! Een mooiere prijs kunnen we niet krijgen, zegt Danny de Graaf. De winnaars worden door klanten gekozen. We hebben nu voor de 3e keer op rij gewonnen. Dit is echt te gek. Een beter compliment kun je niet krijgen. Ik wil hierbij ook iedereen bedanken die zijn stem heeft uitgebracht. Dit is wederom een topprestatie, waarbij de klantgerichtheid, de Persoonlijke aandacht en advies en onze Servicegraad er voor gezorgd heeft dat klanten op ons gestemd hebben.

Nu de winkel in Wormerveer samen is gegaan met filiaal Castricum is de combinatie van online en offline nog belangrijker. De manier waarop Expert Castricum dat op een unieke wijze weet te combineren wordt door onze trouwe klanten uit de Zaanstreek gelukkig erg gewaardeerd en de vernieuwingen die continu worden bedacht, ontwikkeld en doorgevoerd zorgen voor een steeds betere winkelervaring. Uiteraard is onze reparatie en installatie/bezorgdienst nog steeds heel actief in de Zaanstad en bieden we aan huis gewoon nog dezelfde service die iedereen van ons gewend is.

Ook dit feestje gaan we graag samen met u vieren. Na het succes van vorig jaar heeft Expert Castricum deze 2 weken het kortingfestival waarbij we 2 weken lang iedere dag 20% korting geven. Hou de actie hierbij goed in de gaten want iedere dag is er een andere productgroep aan de beurt. Vaak nog in combinatie met vele andere acties.

Om te voorkomen dat u de aanbieding mist raden we iedereen aan om zo snel mogelijk naar de winkel te komen en het voordeel te pakken. Wij denken graag mee om optimaal de 20% aan te bieden zolang de actie dag nog niet voorbij is. Uiteraard kan er ook op de dag van het actieproduct bij ons online besteld worden waarna wij het aan huis kunnen leveren.

Over Expert Castricum

Expert Castricum is een klantgerichte vakspeciaalzaak die zich onderscheidt met drie formulepijlers: beste service, persoonlijk advies en vertrouwd dichtbij. Online en offline zijn bij Expert Castricum volledig geïntegreerd. Of de klant nu bij ons in de winkel koopt of online op www.expert.nl: het is altijd de lokale ondernemer die bezorgt, het is de lokale ondernemer die vragen beantwoordt en het is de lokale ondernemer die service verleent. Wij hebben het gemak van online en we zijn een vertrouwd gezicht in het straatbeeld. Ook al zitten we nu voor veel van onze klanten niet meer om de hoek wel bieden we ten opzichte van ons oude filiaal in Wormerveer een bijna 3x grotere winkel met veel meer keuze. Dat is de kracht van Expert Castricum. Om de bereikbaarheid te vergroten zijn we komende 2 zondagen geopend van 12 tot 15 uur.

Meer berichten