Sabina en Jeffrey Rietveld in hun mooie showroom. Foto: aangeleverd)

De winter warm door met Rietveld Openhaarden

  Bedrijf in Beeld

WESTKNOLLENDAM – "Hoeveel kachels in onze showroom? Ik moet even tellen want het aanbod is groot en divers", zegt Sabina Weeteling-Rietveld. Een jaar na de verhuizing van de Vaartdijk naar een mooie gezellige showroom in Westknollendam betekende voor Rietveld Openhaarden niet alleen groei in aanbod. Maar per direct wordt ook nieuw personeel gezocht.

Gashaarden, houtkachels, elektrische haarden tot pelletkachels: Rietveld Openhaarden dat in 1996 is begonnen, het aanbod in de showroom aan Westknollendam 121 is modern en eigentijds. Los van de actuele collectie, biedt het familiebedrijf van Sabina en haar man Jeffrey nog één groot pluspunt: ze plaatsen, maken meubels én onderhouden de kachels in eigen beheer.

,,Jeffrey heeft zijn eigen timmerbedrijf. En alle kennis om een haardombouw op maat precies zoals de klant dat wenst te maken. Omdat ons bedrijf een gezonde groei doormaakt, zijn we op zoek naar een nieuwe kracht. Het werk is leuk en divers. Je moet kunnen timmeren, wat kennis van elektra hebben. We zoeken een allrounder. Waarbij er ruimte is om in de praktijk te leren wat er allemaal bij komt kijken als je een kachel gaat plaatsen", licht Sabina toe. Reageren kan door een belletje te geven naar 075 – 6120988 Of een mailtje te sturen naar info@rietveld-openhaarden.nl.

Rookalert?

Het kopen van een houtkachel is één, verantwoord stoken is twee. Zeker met de stookalert die in het leven is geroepen om overlast te voorkomen bij mist en windstil weer. "Een goede zaak. Daarom zijn wij ook lid van de Nederlandse Stichting Haarden en Kachelbranche NHK. We geven altijd goed advies over welk type kachel bij welke woning past. Vaak wordt er een houtkachel gekocht met te grote opbrengst. Gevolg: het vuur wordt te snel gesmoord. Daardoor krijg je aanslag in je rookkanaal én op je ruitjes. Terwijl je natuurlijk wil kijken naar het vlammenspel."

Zie voor meer informatie www.openhaard.com

Meer berichten