(Foto: aangeleverd)

Gratis Ford Winterinspectie bij Dekkerautogroep

  Bedrijf in Beeld

REGIO - De temperaturen dalen langzaam, hagel en vrieskou zijn in aantocht: het zijn weerstypen die invloed hebben op de weg en elke Ford. Daarom biedt Dekkerautogroep de gratis Winterinspectie aan. Een controle van zestien belangrijke punten, zodat elke Ford-rijder veilig en goed voorbereid de weg op kan.

De winterperiode stelt hoge eisen aan de auto, ook al is die nog zo goed onderhouden. Iedere automobilist in ons land wordt geconfronteerd met wisselende weersomstandigheden: gladheid, vrieskou en slecht zicht. Daarnaast gaan veel landgenoten ook nog eens op vakantie naar wintersportgebieden.

Ga voor vertrek nog even langs bij Ford dealer Dekkerautogroep, een goede winterinspectie zorgt voor veiligheid en een goede voorbereiding op de veranderende omstandigheden op de weg.

Dekkerautogroep organiseert daarom zaterdag 23 november DE gratis winterinspectiedag, dit jaar alleen in de vestigingen Zaandam, Alkmaar, Purmerend, Zwaag en Den-Helder. Daarnaast kunnen wij Dekkerautogroep elke Ford-rijder van dienst zijn met specifieke winteraccessoires, zoals rubberen vloermatten, antislip bagagematten, dakkoffers en winterbanden. Wij adviseren u graag ook over veiligheidsitems, die verplicht of aanbevolen zijn voor het wintersportgebied waar men heen gaat.

De Ford Winterinspectiedag vindt plaats op zaterdag 23 november aanstaande in Alkmaar, Zaandam, Zwaag, Purmerend en Den Helder en is volledig gratis. Ford-rijders die verhinderd zijn op deze dag kunnen ook op een ander moment terecht voor de Ford Winterinspectie. Deze wordt dan uitgevoerd voor slechts € 19,95. Maakt u een afspraak voor een geschikt tijdstip! Dit kan via tel. nr.: 088-1800300 of via de website: www.dekkerautogroep.nl.

Meer berichten