Nieuw ‘familielid’ voor Renault Nieuwendijk

Partnerbijdrage
Kees Nieuwendijk (links) en Arjen Oosterwal van Stern Zaanstad (rechts).
Kees Nieuwendijk (links) en Arjen Oosterwal van Stern Zaanstad (rechts). (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM – Met ingang van 1 december 2020 heeft Renault Nieuwendijk de Renault-dealervestiging in Zaandam van Stern Renault overgenomen. Nieuwendijk is vanaf die datum operationeel vanuit het vertrouwde pand aan de Pieter Ghijsenlaan 5.

Overname Stern Zaanstad

Alle sales en after-sales activiteiten worden door Nieuwendijk voortgezet, inclusief een groot deel van de vertrouwde gezichten. “Wel vinden er de komende tijd wat personeelswisselingen plaats, waardoor klanten wat nieuwe gezichten van andere Nieuwendijk vestigingen zullen gaan zien”, aldus Nieuwendijk.

De Nieuwendijk groep is een familiebedrijf. Opgericht in 1980 en inmiddels al meer dan 40 jaar een begrip in de regionale mobiliteitsbranche met zeven vestigingen in Aalsmeer, Amstelveen, Amsterdam West en Zuid-Oost, Hillegom, Hoofddorp en Uithoorn. Door de overname van de Renault-vestiging in Zaandam komt het aantal Renault dealerbedrijven van Nieuwendijk op acht. Nieuwendijk vertegenwoordigt de merken Renault en Dacia. Deze merken zijn zowel nieuwe als gebruikte personen- en bedrijfswagens in de verschillende showrooms vertegenwoordigd. In totaal heeft Autobedrijf Nieuwendijk, verspreid over alle vestigingen, straks ruim 180 enthousiaste medewerkers die altijd voor hun klanten klaar staan.

Aanvulling

“Wij zijn blij met deze overname, deze stap is een positieve aanvulling voor ons gehele verzorgingsgebied én de Nieuwendijk groep. De overname van deze mooie Renault-dealervestiging in Zaandam past uitstekend in onze strategie”, vertelt Kees Nieuwendijk, algemeen directeur van Renault Nieuwendijk. Deze overname biedt ons mooie kansen, Nieuwendijk heeft er een nieuw familielid bij”, aldus Kees Nieuwendijk.


De vestiging in Zaandam gaat net als de andere Renault-dealervestigingen van Nieuwendijk verder onder de naam Renault Nieuwendijk Zaandam.