'Storm in dé Vrijbuiter webshop'

Partnerbijdrage
Vrijbuiter heeft vanuit de winkel Zaandam een eigen 'persoonlijke bezorgservice' opgezet voor de pakketten in en rond Zaandam.
Vrijbuiter heeft vanuit de winkel Zaandam een eigen 'persoonlijke bezorgservice' opgezet voor de pakketten in en rond Zaandam. (Foto: aangeleverd)

ZAANDAM - Het gaat hard in de webshop van Vrijbuiter. Heel hard, nu de fysieke winkels voorlopig dicht zijn. Vrijbuiter is specialist op het gebied van outdoor en kamperen en heeft vier megastores, waarvan één aan de Stormhoek in Zaandam, met meer dan 20.000 outdoor-artikelen.

Johan Wilders, storemanager bij de Vrijbuiter megastore in Zaandam, vertelt: “We merken nu in de webshop een hele grote toename van de verkoop van kachels, terrasheaters, wandelschoenen, sloffen, thermosflessen, apparatuur en alles voor outdoor cooking. Veel thuiswerkers willen graag een frisse neus halen na acht uur binnen te hebben gezeten, en mensen willen graag naar buiten in de kerstvakantie; de webshop explodeert!”

Thuisbezorging

Omdat de pakket bezorgers in deze decembermaand overuren draaien heeft Vrijbuiter vanuit de winkel Zaandam een eigen ‘persoonlijke bezorgservice’ opgezet voor de pakketten in en rond Zaandam. Op de Vrijbuiter bezorgauto rijd de product-expert die normaal bij ons in de winkel staat om de klanten te helpen met het maken van de juiste keus. Johan: “Op deze manier ontvangt de klant toch nog dé glimlach van onze adviseur en wat is er leuker dan van deze pakketbezorger in spe te horen hoe jij jou wandelschoenen het beste kunt onderhouden om er ook na deze corona pandemie nog vele jaren van te genieten.” Uiteraard lockdown-proof, want de adviseurs geven op veilige afstand advies.

Vier deze winter buiten

Kerst en Oud & Nieuw vieren is dit jaar ook anders dan in voorgaande jaren, merken ze bij Vrijbuiter op. Johan: “Veel van onze klanten kiezen er voor de feestdagen naar buiten te verplaatsen, met bijvoorbeeld een winterse barbecue in de tuin. De verkoop van outdoor cooking accessoires en terraskachels gaan als een trein”.

Is dat niet te koud dan, zo rond het vriespunt? “Dat valt gelukkig mee: je kunt deze kerstvakantie prima naar buiten om bijvoorbeeld kastanjes te poffen boven een kampvuur of bij de good old barbecue. Zorg voor genoeg warme laagjes kleding; kijk maar naar onze noorderburen in Scandinavië, die gaan ook naar buiten om kerst te vieren in de winter. Maak van de kerstvakantie en feestdagen een winters avontuur en kijk samen met ons mee op vrijbuiter.nl voor de laatste trends.”