‘Verkoop aan huis’: succesvol concept

Partnerbijdrage
Suzuki Jonker eigenaar Robert Lodder komt naar je toe deze winter!
Suzuki Jonker eigenaar Robert Lodder komt naar je toe deze winter! (Foto: aangeleverd)

REGIO - De maand januari loopt alweer ten einde en ondanks de sluiting van niet essentiële winkels hoeft het personeel van Suzuki Jonker zich niet te vervelen. Aangezien de werkplaats, te vinden in Zaandam aan de Houthavenkade 48 en in Zwaag aan De Compagnie 2, wel open zijn voor onderhoud en reparatie werken de monteurs gewoon normaal door voor het broodnodige onderhoud.

Ook de receptie is goed bemand om het magazijn en de werkplaatsplanning netjes te laten verlopen. Uiteraard met inachtneming van de gestelde coronamaatregelen.

Omdat de showroom voor verkoop gerelateerde activiteiten is gesloten, heeft Suzuki Jonker deze afdeling verhuisd naar ‘verkoop aan huis’. Thuisafspraken voor proefritten was even wennen maar wordt reeds een succes genoemd.

Hoe werkt het?

Hoe werkt het? De verkoopafdeling meldt zich aan huis bij degene die interesse heeft in een proefrit met de auto naar keuze. Zie voor een overzicht van modellen en occasions website www.suzuki-jonker.nl. Daarna kan de proefrit vanaf de eigen woning van start kan gaan.

Tevreden en overgaan tot aankoop? Na het zetten van de benodigde handtekeningen volgt ook de aflevering gewoon bij de eigen woning. Inclusief een goede voorbereiding zorgt deze manier van coronaproof een auto kopen bij Suzuki Jonker voor een feestje bij de klanten thuis. Waarbij in de praktijk al blijkt dat autokopers het allemaal reuze gezellig vinden om via de ‘verkoper aan huis’ hun nieuwe auto te kunnen verkrijgen.

Bekijk de modellen

Nieuwsgierig? Bel de servicebalie en bekijk op www.suzuki-jonker.nl de modellen en acties.