Supersale in designer trouwjurken bij Bruidsmode Hedwig

Partnerbijdrage
Links Hedwig, rechts Miranda.
Links Hedwig, rechts Miranda. (Foto: aangeleverd)

CASTRICUM - “Eigenlijk hadden we al eerder met de uitverkoop willen starten, maar ja, toen moest onze deur dicht blijven vanwege corona”, zegt Miranda Beentjes. De eigenaresse van Bruidsmode Hedwig, Castricummerwerf 138 in Castricum stopt met het familiebedrijf. Maar niet zonder eerst klanten de kans te geven een trouwjurk met een uiterst vriendelijk prijskaartje aan te bieden. “Alle designerjurken gaan voor maximaal 499 euro de deur uit.”

Ook al kosten de jurken normaal tussen de 1200 en 2000 euro, en zijn dus veel meer waard dan 499 euro, Miranda kan het niet over haar hart verkrijgen ze als partij aan te bieden aan een opkoper.  ”Ik hoop zo nog wel bruidjes aan een echt prachtige trouwjurk helpen voor een zeer vriendelijke prijs”, zegt ze vastberaden. 

Het is simpelweg tijd voor wat anders. Bruidsmode Hedwig begon in 1997 als familiebedrijf. Na haar afstuderen in 2006 nam Miranda het stokje over van haar moeder Hedwig. “Met veel liefde, loyaliteit en enthousiasme heb ik dit bedrijf veertien jaar voort mogen zetten. Mijn moeder was een pure ondernemer die alle kansen greep. Het kleden van bruiden, maar ook van de bruidegom, het organiseren van bruidsshows en beursweekenden; alles heeft de revue gepasseerd. Ik ben trots op mijn moeder die van niets een geweldig bedrijf heeft opgezet dat 24 jaar zijn bestaansrecht heeft gekend. Met trots mochten wij vele bruiden kleden, waaronder vele familieleden en vrienden. Het aantal weten wij niet precies. Maar na 24 jaar zullen dit er een heleboel zijn. Voor mij is het nu tijd voor een carrière switch. Twee jaar geleden besloot ik te ontdekken wat ik nog meer wilde in het leven en dit gaat nu werkelijkheid worden”, licht Miranda haar keuze toe.

Mede om het pand klaar te maken voor nieuwe ondernemers, gaan alle designer bruidsjurken nu in de sale. “Alle designer bruidsjurken gaan de deur uit met prijzen die variëren tussen € 100,- tot € 499,- euro. Tip: maak wel een afspraak van maximaal één uur met maximaal twee personen. Dat kan maandag tot en met zaterdag tussen 09.00 en 16.30 uur.”

Zie verder www.bruidsmodehedwig.nl

De jurk van deze foto is aanwezig in de winkel en in de sale.
De bruidegom neemt het gezegde 'op handen dragen' wel heel letterlijk...