VLIEG Makelaars, Hypotheken & Verzekeringen

Partnerbijdrage
Deze maand worden alle VLIEG-uitingen vernieuwd.
Deze maand worden alle VLIEG-uitingen vernieuwd. (Foto: aangeleverd)

REGIO - Deze maand worden alle VLIEG-uitingen vernieuwd. Van al het drukwerk tot de gevels van onze kantoren. Van verkoopborden tot alle online uitingen. Daarmee is de metamorfose na een maandenlang proces voor iedereen zichtbaar.

Waarom een nieuw beeldmerk? Algemeen Directeur Alex Zörner vertelt hierover: “Een mooi merk zoals VLIEG verdient een hedendaagse uitstraling. Passend bij de diensten en de manier hoe VLIEG werkt, werd het tijd om het logo uit 1996 te upgraden. Het vernieuwde logo staat als een huis en past bij ons huidige DNA. Daarnaast verduidelijkt het huisje in het logo onze drie productgroepen: makelaardij, hypotheken en verzekeringen. Ondernemers vinden dat het nieuwe logo van de zakelijke tak beter past bij onze dienstverlening.”

Bekend in de regio

Je behoort tot één van de grootste makelaars-, (bedrijfs)hypotheken- en assurantiebedrijven van Noord-Holland. En dat al sinds 1974. Een unieke prestatie. Wat is het geheime ingrediënt van VLIEG? Jaarlijks doen de makelaars van VLIEG meer dan 10.000 woning- en bedrijfsbezichtigingen voor haar klanten. “We doen dagelijks ons uiterste best om, in het proces van één van de grootste aankopen in iemands leven, onzekerheid, teleurstelling en keuzestress te verminderen. We proberen al onze klanten volledig te informeren. Over de verkoop of aankoop van een huis, over hypotheken en over verzekeringen. VLIEG maakt het makkelijk!”, aldus Alex. Bij de VLIEG Advies Groep werken meer dan 70 specialisten. Het motto is lokaal bekend en regionaal sterk. De 10 kantoren bevinden zich in: Alkmaar, Amsterdam, Amstelveen, Bergen, Haarlem, Heerhugowaard, Hoofddorp, Lelystad, Schagen en Zaandam.

Kijk voor meer informatie op www.vlieg.nl .