Poppentheater in Wormeveerse Vermaning

Cultuur
Afbeelding

WORMERVEER - In De Vermaning in Wormerveer is zondag 27 januari om 11.00 uur (zaal open 10.45 uur) een poppentheatervoorstelling speciaal voor kinderen van 2 tot en met 6 jaar door Theatergroep Potitco. Het gezelschap speelt een nieuwe voorstelling genaamd 'Een huis voor Harry'.


Harry is een kater en is bijna altijd binnen, maar als vlinder Vera tikkertje wil spelen gaat hij wel mee naar buiten. Op een dag verdwaalt Harry en alleen Vera weet de weg naar huis. Harry moet Vera zien te vinden. De kinderen kunnen hem daarbij helpen. 'Een huis voor Harry' is de titel van het boek van Leo Timmer en is gekozen tot prentenboek van het jaar 2019.
Theatergroep Potitco maakt een vrolijke voorstelling met levendig poppentheater, swingende liedjes en prachtig beeldmateriaal. Het verhaal zal op verrassende wijze worden verteld met genoeg interactie met het jonge publiek om die van het begin tot het eind in de prachtige betovering van theater te laten zijn.
De Wormerveerse Vermaning bevindt zich aan Zaanweg 57. Kaarten kosten 5 euro (inclusief glaasje limonade van Olivier. Let op: er is geen pin aanwezig) Meer informatie: www.potitco.nl, reserveren via: 06-86608248 of info@potitco.nl.