Fashion Event Zaandam 31 augustus 2019

Cultuur
Afbeelding

Zaterdag 31 augustus is het weer zover! Het 7e Fashion Event wordt gehouden van 13.00 – 17.00 uur op de Gedempte Gracht en het Stadhuisplein in Zaandam.

Het event bestaat uit een ontwerpwedstrijd en ondersteunende activiteiten gebaseerd op Oude Zaanse Ambachten.

Dit jaar ligt er een overdekte catwalk van ca. 12 meter lengte op de watergang van het Inntel Hotel op het Stadhuisplein. Er is een DJ aanwezig die de modeshow begeleidt. Verder worden er workshops door de Wereldwinkel, de kostuumgroep De Zaanse Kaper en een interactieve stylingssessie georganiseerd. Kinderen kunnen worden aangekleed in Zaanse streekdracht en een heuse Czaar Peter doet alsof het 1697 is en verbaast zich over de omgeving.

Op de Gedempte Gracht ter hoogte van de muziekkoepel geeft een big band een uitvoering en komt de langste waslijn van Nederland tot stand voor de Kledingbank Zaanstad i.s.m. met een winkeliers actie.

Doet u mee met de winkeliersactie?
Heeft u zich nog niet aangemeld? Doe dat snel! U wordt dan vermeld op de vouchers die de bezoekers krijgen bij het inleveren van de kleding. Deze vouchers kunnen de bezoekers in uw winkel inleveren voor een leuke korting, een bakje koffie of een gratis artikel. Maar dat is natuurlijk aan u om dit creatief in te vullen! Daarnaast wordt uw actie gepromoot op onze facebookpagina. Meld u vóór 26 juli aan via info@stadshartzaandam.nl.

Kraam bij de muziekkoepel
Om de ruimte bij de muziekkoepel in te vullen willen we enkele kramen neerzetten. Heeft u hier goede ideeën voor? Laat het ons weten via info@stadshartzaandam.nl

De Facebook pagina zullen wij zo snel mogelijk bijwerken om uw op de hoogte te houden: www.Facebook.com/stadshartfashionevent. Deel dit evenement ook op uw facebookpagina, zodat we zoveel mogelijk bezoekers kunnen verwachten!