Vrouwenkoor 't Zingt Geheid heeft weer plek

  Nieuws

ASSENDELFT - Zingen kan blij maken, samen zingen nog meer. Dat kunnen vrouwen ervaren bij Vrouwenkoor 't Zingt Geheid, dat alle soorten meerstemmige muziek zingt. Bij het begin van het zangseizoen heeft het koor uit Assendelft weer ruimte voor nieuwe koorleden.

Het repertoire loopt van middeleeuws via renaissance en klassiek naar gospel, pop en zeventiger jaren-nummers. Ook volksliedjes in verschillende talen komen aan bod. "Het leuke hiervan is dat je met allerlei ritmes en muziekstijlen kennismaakt. Dat klinkt ingewikkeld, maar het valt erg mee: er worden voor het koor goed zingbare stukken gekozen", aldus 't Zingt Geheid. "De koorleden hebben een vriendschappelijk contact en die sfeer zorgt ervoor dat nieuwe leden snel in de groep worden opgenomen. Ontspannen zingen gaat beter als je je prettig voelt."
Mensen die van plan waren om weer te gaan zingen of het eens willen uitproberen, zijn van harte welkom. Ze kunnen vrijblijvend kijken, luisteren en meezingen. Ze kunnen zomaar binnenlopen, maar voor het koor is het prettiger als ze even contact opnemen om hun komst aan te kondigen. 't Zingt Geheid zorgt dan voor extra bladmuziek, zodat de vrouwen mee kunnen lezen of zingen.
Belangstellenden kunnen contact opnemen met secretaris Clementine van de Werd via tel.: 075-6871662, e-mailen naar info@tzingtgeheid.nl of de website www.tzingtgeheid.nl raadplegen voor meer informatie.
De repetitieavonden worden gehouden op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in basisschool de Bijenkorf, Saenredamstraat 36 in Assendelft. De dirigent is Amèl van der Hulst.

Meer berichten