Sick Sabbath winnaar in Clash of the Coverbands

  Nieuws

REGIO - Zondag 29 november was een mooie avond voor de mannen van Sick Sabbath. Deze Black Sabbath Tribute band was een van de deelnemers aan de Clash of the Coverbands in de regio west Nederland. Door hun pakkende optreden en het goed neerzetten van deze stevige en soms heftige muziek van Black Sabbath, oordeelde de jury dat het publiek terecht deze band als publiekskeuze naar de finale heeft gestuurd.
Natuurlijk had de jury nog wel wat tips en trucs voor deze band, de mannen gaan hier de komende maanden hard aan werken, want in de finale op 13 maart willen zij nog beter naar voren komen. Tijdens het optreden van 30 minuten kwamen veel van de bekendste nummers van Black Sabbath langs, naast de opening met War Pigs, zijn Iron Man, Paranoid een surprise was de gevoelige en breekbare balad Changes van deze mannen tijdens de competitie.
De mannen van Sick Sabbath waren erg blij met de uitslag, graag willen zij de komende maanden gebruiken om in en buiten de regio veel op te treden. "De act en de muziek staat als een huis, wij zijn klaar voor kleine en grotere optredens als maar denken zelf vooral als festivalact of als voorprogramma goed tot ons recht te komen. In een tijd waarin de mannen van Black Sabbath beginnen aan hun afscheidstournee, kunnen onze mannen van Sick Sabbath zorgen voor een stukje troost in de Nederlandse zalen, omdat helaas Nederland niet aangedaan wordt tijdens hun Tournee."

Meer berichten