'Doorleefde gospel, swingende soul en gedragen ballads'

  Nieuws

WORMER - Up Tight is een soul- en gospelkoor uit Hoorn dat zijn naam dankt aan de titel van een nummer van Stevie Wonder. De meer dan vijftig leden staan onder leiding van dirigent Martijn Bos. Zondag 18 februari staat het koor in de Maria Magdalenkerk in Wormer.
Up Tight brengt naar eigen zeggen een repertoire van doorleefde gospel, swingende soul en gedragen ballads. Deze spelen zij in meerstemmige arrangementen die de dirigent speciaal voor Up Tight schrijft. Met aandacht voor muziekexpressie, intonatie en dynamiek heeft het koor naar eigen zeggen een geheel eigen stijl ontwikkeld. Meer informatie is te vinden op de website www.uptight.nl.
Het concert vindt zondag 18 februari plaats en begint om 14.30 uur. De zaal is om 14.00 uur open. Reserveren kan voor 12 euro via tel: 075-6423388 en 075-6421282 of per e-mail, via: concertmmwormer@gmail.com. Niet gereserveerde kaarten kosten aan de zaal 14 euro. In beide gevallen is dat inclusief pauzedrankje. De Maria Magdalenakerk bevindt zich op Dorpsstraat 351 in Wormer. Meer informatie is te vinden op de websites www.concertenwormer.nl en Facebook.

Meer berichten