De Familie van Nielie komt naar het Zaantheater

  Nieuws
Impressie van de voorstelling De Familie van Nielie barst van liefde. (Foto: Laura Luca)
Impressie van de voorstelling De Familie van Nielie barst van liefde. (Foto: Laura Luca) (rodi.nl)

ZAANDAM - Theaterliefhebbers kunnen met negen acteurs en het Nationaal Jeugdorkest mee op avontuur met een nieuwe familie: de Familie van Nielie! Zaterdag 3 maart is de grote familievoorstelling De Familie van Nielie barst van liefde! van Kwatta en het Nationaal Jeugdorkest in het Zaantheater te zien. Een voorstelling bomvol liedjes, livemuziek en poppen. Iedereen van 6 tot 106 jaar kan er plezier aan beleven en volgens het Zaantheater zeker voor de speciale voorjaarsvakantieprijs van 10 euro per kaart, inclusief drankje en garderobe.
De Familie van Nielie is een splinternieuwe familie. Met een nieuwe vader, een nieuwe moeder, een nieuw broertje, een nieuwe zus, een nieuwe oma, een oude hond, een nieuw varken. Kortom een familie die almaar groter en groter wordt. Waar woont zo'n nieuwe familie? In een droomhuis dat ze zelf bouwen, waar van alles uit de kast komt, waar je kwijt kunt raken en op kunt duiken. Waar er plek is voor iedereen. Eerst gaat de Familie van Nielie echter op huwelijksreis. Naar Siberië natuurlijk, want daar zijn beren en ijskoude steppen. Of naar Venetië: daar wonen duizend katten en is het carnaval.
In de Familie van Nielie is alles mogelijk, maar wat als er iets misgaat? Als dochter Pam verdwijnt, de kattenmaffia opduikt, de filosoof zijn hoofd door een raam steekt en er tussen al dat nieuwe soms iets ouds en verdrietigs oppiept… Dan barst de Familie van Nielie van liefde soms bijna uit elkaar.
Vanaf een uur voor aanvang zijn jonge bezoekers welkom om hun eigen familieavonturen met de Theatertroep te tekenen. De voorstelling begint om 19.00 uur. Kaarten voor De Familie van Nielie barst van liefde (10 euro inclusief drankje en garderobe) zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075-6555333.

Meer berichten