Babyconcerten bij Zaantheater

  Nieuws
'Niki's babyconcert is het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen.' (Foto: Anne van Zantwijk)
'Niki's babyconcert is het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen.' (Foto: Anne van Zantwijk) (rodi.nl)

ZAANDAM - Baby's en hun (groot)ouders zijn zondag 18 maart welkom bij een volgens het Zaantheater unieke belevenis. Speciaal voor de allerkleinste kinderen van 5 tot 14 maanden verzamelde zangeres en gitariste Niki Jacobs de mooiste wiegeliedjes, slaapliedjes en kinderliedjes uit alle windstreken. Die zondag voert ze een Babyconcert uit in het Zaantheater.


"Vanuit de intieme, veilige setting van een prachtige bedoeïenentent neemt Niki het publiek mee op reis, naar verre oorden en exotische bestemmingen. Immers, ook op de meest afgelegen plekken zingen moeders en vaders hun kinderen zachtjes wiegend mooie liedjes toe, recht het hart in", aldus het Zaantheater. "Niki's babyconcert is het beste instrument om de allerkleinsten liefde mee in te blazen. Ook al kan je baby je nog niet verstaan, op een dieper niveau wordt alles al lang begrepen."

Niki Jacobs zingt en speelt gitaar en Pieter Jan Cramer begeleidt haar op de accordeon. Op het podium is ruimte voor twintig baby's met een begeleider. De rest van de familie mag in de zaal plaatsnemen. De voorstelling is om 10.00, 11.30 en 13.30 uur te zien. Een familieticket, geldig voor één baby en maximaal tien familieleden, kost 25 euro. Kaarten voor de babyconcerten zijn te koop via www.zaantheater.nl. De kaartverkoopbalie in het theater is van dinsdag tot en met vrijdag van 13.00 tot 17.00 uur geopend en bereikbaar via tel.: 075-6555333.

Meer berichten